Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Такер електрически , J 171 за кламери тип C за гвоздеи тип E Електрически такер от клас премиум с мощна много-ударна техника чрез единично задействане. Разполога с механика за зареждане отзад за два различни типа средства за закпреване. Доставката се извършва с допълнителен защитен ограничител. Вкл. защита срещу свободно изстрелване и експресно отстраняване на повредите.
  • Такерът може да обработва кламери с тесен гръб и гвоздей
  • Размер на кламери с тесен гръб: 18 мм / 23 мм / 26 мм
  • Размер на гвоздей: 16 мм / 19 мм / 25 мм / 30 мм
  Настройка на ударната сила:Ако метериалът го изисква, ударната сила може да се съгласува, При електрическите такери това се извършва електронно безстепенно Прозорче за наблюдение на кламерите:Прозорчето за наблючдение на кламерите информира своевременно, дали трябва да се допълнят кламери. Нос: Дългият и тънък нос на такера дава възможност да се работи безпроблемно в ъгли и канали Функиция повторен удар: Дава възможност за допълнително забиване на един кламер, ако(при особено твърди материали)средството за закрепване не е забито изцяло при първия удар. Дължина на кабела: над 3 м. Тегло: около 2300 г. Каталожен номер на доставчика 031-0061 Продукт известен още и като J 171, J171
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^