Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Такер електрически , J 165 EAD за кламери тип A, D за гвоздеи тип E Универсаленият такер, който работи без откат за професионално тапициране, изолиране, обшиване със скоби С дълъг нос за закрепване на трудно достъпни места. Вкл. защита срещу задействане, експресно отстраняване на повредите с интегриран шибър на кламери. Дължина на кабела:над 3,5 м.
  • Такерът може да обработва кламери от тънка тел, кламери от плоска тел и гвоздей
  • Размер на кламерите тънка тел: 8 мм / 10 мм / 12 мм / 14 мм / 16 мм / 18 мм / 20 мм
  • Размер на кламерите плоска тел: 8 мм / 10 мм / 12 мм / 14 мм / 18 мм
  • Размер на гвоздейте: 16 мм / 19 мм
  Настройка на ударната сила:Ако метериалът го изисква, ударната сила може да се съгласува, При електрическите такери това се извършва електронно безстепенно Прозорче за наблюдение на кламерите:Прозорчето за наблючдение на кламерите информира своевременно, дали трябва да се допълнят кламери. Нос: Дългият и тънък нос на такера дава възможност да се работи безпроблемно в ъгли и канали Функиция повторен удар: Дава възможност за допълнително забиване на един кламер, ако(при особено твърди материали)средството за закрепване не е забито изцяло при първия удар.
Тегло: прибл. 1750 г. Каталожен номер на доставчика 031-0326 Продуктите на Steinel се поръчват единствено през сайта! Продукт известен още и като J 165 EAD, J165EAD, J 165EAD, J-165 EAD
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^