Упътване до адрес:
Предложен маршрут:  
Описание
Такер електрически в куфар , J 155 A за кламери тип A, D, C за гвоздеи тип E Електрическият такер е оборудван с автоматична, електронна функция за повторен удар за сигурно и подравнено забиване на кламери и пирони. Вкл. крайно изключване, комфортна техника за лесно отделяне на средството за закрепване и защита срещу свободно изстрелване.
  • Такерът може да обработва кламери от тънка тел, кламери от плоска тел, кламери с плосък гръб и гвоздей
  • Размер на кламерите тънка тел: 8 мм / 10 мм / 12 мм / 14 мм / 16 мм / 18 мм /
  • Размер на кламерите плоска тел: 8 мм / 10 мм / 12 мм / 14 мм / 18 мм
  • Размер на кламерите с плосък гръб: 12 мм / 15 мм / 18 мм
  Функиция повторен удар: Дава възможност за допълнително забиване на един кламер, ако(при особено твърди материали)средството за закрепване не е забито изцяло при първия удар. Настройка на ударната сила:Ако метериалът го изисква, ударната сила може да се съгласува, При електрическите такери това се извършва електронно безстепенно Нос: Дългият и тънък нос на такера дава възможност да се работи безпроблемно в ъгли и канали Дължина на кабела: над 3 м. Тегло: около 1770 г.   Каталожен номер на доставчика 031-0298 Продукт известен още и като J155
Мнения
Задайте въпрос

Данните и цените за продуктите предлагани от нашите партньори служат за напътствие и обща информация. Моля, преди покупка проверете дали съответстват на публикуваните данни от сайта на магазина или производителя. За евентуалните неточности и грешки не носим отговорност.

^